Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Thanex A/S forbeholder sig retten til at indsamle persondata om kunder og de individer, der besøger henholdsvis https://thanex.dk, https://shop.thanex.dk og alle underdomæner ejet af Thanex A/S. Thanex A/S er B2B orienteret, hvorfor mange persondata ikke hører under den nye GDPR-lovgivning. Der bliver dog stadig indsamlet visse persondata, som kan bestå af:

  • Navn
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Telefon nr.
  • Data fra sociale medier
  • Kulturel identitet
  • Lokation
  • Bank-informationer
  • IP-adresse
  • Cookies

 

Cookies

 Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://shop.thanex.dk/fjern-cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • LinkedIn

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

De persondata, som Thanex indsamler, lagres på en krypteret server, som kun virksomhedens ansatte har adgang til. Endvidere er det kun de ansatte, der skal have adgang til de enkelte persondata, som har adgang til netop disse data. Den indsamlede data om brugen af vores domæner deles med Google Analytics for at muliggøre analyserer af tendenser og forbedre vores service.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Persondata gemmes som udgangspunkt i en periode på 12 måneder og bruges bl.a. til at forbedre brugeroplevelsen på vores domæner og webshop. Typiske eksempler på dette indebærer at gøre hjemmesiden mere brugervenlig eller tilføje efterspurgte varer. I forlængelse af dette, kan e-mail bruges til at udsende et nyhedsbrev eller kontakte kunden ifm. fremtidige ordrer. Hvis email-adressen indeholder personidentificerbare data vil kunden kun blive mailet såfremt kunden aktivt har godkendt dette. IP-logging bruges til at analysere hvor ofte en person besøger Thanex’ domæner og hvorvidt de kommer tilbage. Herunder samles der oplysninger om hvilke produkter og sider kunden kigger på og hvor længe de gør det.

Det er muligt at efterspørge at se al den indsamlede persondata. Ved sådan en efterspørgsel vil Thanex i løbet af op til 5 arbejdsdage udarbejde et datasæt til kunden. En person kan til enhver tid bede om at få slettet det persondata, som Thanex har indsamlet om personen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: shop@thanex.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Thanex A/S

Thielgaards Alle 17

4600 Køge

Telefon: (+45) 46 18 69 69

Email: shop@thanex.dk